Vrimon is producent van hoogwaardige fijnmechanische precisie onderdelen.
Samen met u bespreken we graag uw product en denken we met u mee.

Het marktsegment waar wij ons in begeven is; de Lucht en Ruimtevaartindustrie , Machinebouw , Transportsector, Architectuur, Water en Gas, Energie sector, Logistiek en industrie.

Onze mensen werken graag met u samen om een hoogwaardig product voor u te maken. Wij investeren structureel in onze medewerkers, zodat zij al hun kennis en ervaring kunnen inzetten. Op deze wijze blijven wij in staat om u van dienst te zijn.

Wij verwerken verschillende materialen ; aluminium , kunststof , roestvaststaal , Non Ferro en diverse Ferro soorten.  Ook kunnen wij participeren in de ontwikkelingsfase van uw specifieke aluminium extrusie profielen. Wij kunnen deze CNC bewerken tot 4 meter op 0.1 mm nauwkeurig  en eventueel voor u op voorraad houden in ons magazijn in Kampen.
 U heeft dan niet het ruimteverlies en u beschikt dan toch snel over uw producten.

Wij helpen u graag verder als het gaat om:

  • Extruderen van uw aluminium profielen
  • Aluminium profielbewerking
  • Anodiseren en poederlakken
  • Assembleren van aluminium profieltoepassingen.


Hofleverancier van Prorail.

BRAILLEPLAN bordjes;  zijn speciaal door ons ontwikkeld in samenwerking met Prorail en de Oogvereniging voor de reiziger met een visuele beperking.
Alle 400 Nederlandse treinstations hebben we van braillebordjes voorzien.
U vindt ze op de rode buisleuning en bij de lift.

Ook bij vele andere openbare ruimtes zoals bij de bus perrons vindt u wegbewijzering met braille van ons. Ga naar : www.Brailleplan.nl voor alle info hierover.


                                   Met Brailleplan bent u goed op weg!