Vrimon gaat samenwerkingsverband aan.

VRIMON BV sluit een samenwerkingscontract af met FLESST BV,
voor de levering van een Val-beveiligingsysteem voor het hellende dak.
De ontwikkeling van een geheel nieuw veiligheidssysteem vereiste talloze innovaties. Op het Flesst systeem werden maar liefst vijf octrooien aangevraagd.
Het Flesst systeem biedt ongeëvenaarde veiligheid in een minimalistische uitvoering. Kern van het systeem is een beeldschoon aluminium extrusieprofiel.

Nieuws

13 januari 2019 | Geschreven door: Dion Vrinds
Oud & Nieuw vieren is leuk! Maar niet voor iedereen. Een te groot aantal mensen loopt letsel door vuurwerk... Lees verder »
27 maart 2018 | Geschreven door: Dion Vrinds
Voor het nieuwe NS Station Zwolle hebben we vandaag de nieuwe Jaartalborden afgeleverd. Materiaal: Brons. afmeting : 450x200mm Lees verder »
20 december 2016 | Geschreven door: Dion Vrinds
Vrimon B.V. is ontwikkelaar, producent en leverancier van de Brailleplan producten. In samenwerking met de Oogvereniging Nederland en ProRail... Lees verder »
21 januari 2016 | Geschreven door: Dion Vrinds
  Onze machine heeft een werkbereik, van maar liefst 1000 x 660 mm lees binnenkort meer hierover. Hiermee kunnen wij... Lees verder »
5 mei 2015 | Geschreven door: Dion Vrinds
Wij zetten vanaf begin 2015 een nieuw product in de markt. BraillePlan.com Unieke wegbewijzeringsbordjes voorzien van braille tekens, ontwikkeld... Lees verder »