Organisatie

1  Maart 1983 is VRIMON opgericht.

Tot eind jaren tachtig groeiden we uit tot 17 personeelsleden. We  assembleren vooral voederinstallaties voor de bio-industrie, fietsendragers en onderdelen voor de Aluminiumindustrie en Transportsector. Daarnaast deden we verschillende metaalbewerkingen in eigen huis.

In 1992 werd het eerste  Aluminium-Bewerkingscentrum aangeschaft.  In de  jaren daarna volgde alles elkaar razendsnel op. Ook het C.N.C draaien  C.N.C frezen behoorde vanaf toen tot onze mogelijkheden .

Eind 2007  gingen we naar onze nieuwe vestiging  in Kampen aan de Eckertstraat.

Vanaf 2010 leveren we ook aan de overheid, Prorail wordt een belangrijke klant van ons en al snel hierna zetten wij ons eerste eigen product in de markt :   BraillePlan,  Wegbewijzering met brailleschrift.

In 2015 hebben we onze diensten uitgebreid met Lasergraveren en binnenkort kunnen we ook 3D Printen.

Nieuws

13 januari 2019 | Geschreven door: Dion Vrinds
Oud & Nieuw vieren is leuk! Maar niet voor iedereen. Een te groot aantal mensen loopt letsel door vuurwerk... Lees verder »
27 maart 2018 | Geschreven door: Dion Vrinds
Voor het nieuwe NS Station Zwolle hebben we vandaag de nieuwe Jaartalborden afgeleverd. Materiaal: Brons. afmeting : 450x200mm Lees verder »
20 december 2016 | Geschreven door: Dion Vrinds
Vrimon B.V. is ontwikkelaar, producent en leverancier van de Brailleplan producten. In samenwerking met de Oogvereniging Nederland en ProRail... Lees verder »